Favoritt - ordtak

"The only free cheese is in the mousetrap" :-)

XYStat - statistikk på din nettside

Klikk på bildet for å gå direkte til nettsiden.


Om siden

Xystat har nå sett dagens lys (November 2009) etter å ha vært jobbet med i flere år. Vi har endelig kommet frem til en løsning som vi mener vil gi deg som bruker et meget informativt produkt. Sammen med flotte visuelle grafer og tabeller så gir XYstat deg en ny presentasjon av besøkende på nettsiden din.
Sentralt i utviklingen av dette produktet har nettopp vært at det skal se fint og visuelt bra ut, samtidig som det skal være enkelt og lettfattelig å bruke.

Funksjonalitet

Xystat er meget enkelt å ta i bruk. Enkel og rask registrering på siden, samt en rask innleggelse av koden - så er du igang med din spennende "reise" i statistikkens verden.
Koden legger du inn i løpet av kun få minutter og du kan editere all brukerinformasjon i etterkant om ønskelig.
Du blir utrolig fort avhengig av å følge med på Live statistikk og vi kan bare forberede deg på mange fine timer foran grafene.

Installasjon av kode

Trenger du hjelp til installasjonskode så les vår installasjonsmanual her.

Kvalitet

Xystat er laget med dynamiske grafer for at du skal få en fin opplevelse når du bruker programvaren. Vi ønsker å gi våre kunder kvalitet i statistikken som presenteres og har derfor lagt ned mye tid til å kunne gjøre dette på best mulig måte. Dine data vil derfor fremstå som så nøyaktige som mulig.