Favoritt - ordtak

"The only free cheese is in the mousetrap" :-)

Informasjonssider / Hjemmesider

Om du eller ditt firma trenger en informasjonsside (hjemmeside), så har vi de senere årene levert flere slike oppdrag. Vi ser at å kunne levere en slik tjeneste er noe markedet sette pris på og trenger. Denne tjenesten har vi tilbudt siden sommeren 2010 og høster positive tilbakemeldinger fra våre kunder. Vi kan tilby design og oppsett etter ditt eget ønske. Slik vi har jobbet til nå er at vi møtes og du som kunde forteller oss hva du ønsker deg. Etter dette utarbeider vi et forslag til deg som du må godkjenne/redigere før vi fortsetter.
Vi syns dette er en fin måte å jobbe på og da slipper begge parter unødvendig tidsbruk/kostnad om nettsiden ikke går i "riktig" retning.
Normal arbeidstid for en egendesignet informasjonsside med logo er ca 1 uke (40 timer). Dette avhenger selvsagt litt om hva som ønskes av bilder(gallerier), tekst eller om det også ønskes en database.
Vi kan også levere nettsider basert på ferdige maler i Wordpress. Dette korter ned arbeidstiden og vil derfor være en besparelse for deg som kunde. Vi har dog merket at mange av våre kunder har ønsket en egenprodusert design og oppsett, for å skape noe som bare er kundenes "eget".
Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale, kanskje vi kan bidra til akkurat det dere trenger :-)

Her finner du en liten oversikt over noen av våre nettsider som vi har produsert.