Favoritt - ordtak

"The only free cheese is in the mousetrap" :-)

Tal-Shop

Klikk på bildet for å gå direkte til nettsiden.


Om siden

Vi ville lage en tilsvarende side som Festtaler i Sverige også og resultatet ble Tal-Shop. Vi fikk noen svenske oversettere til å hjelpe oss med oversettelse av alt materiale vi hadde på vår norske Festtaler. Alt ble gjennomgått og vår eget forsøk på "svorsk" i noen sammenhenger ble oppdaget og fikset til korrekt svensk....
Vi har mange fine tilbakemeldinger på denne siden og den er et meget godt til de allerede eksisterende sidene hva taler angår i Sverige.

Funksjonalitet

Tal-Shop har akkurat den samme funksjonaliteten som vi har på Festtaler i Norge. Eneste forskjellen er at vi i Sverige ikke lenger har muligheten for manuell betaling. Vi hadde det i starten, men fant ut at det var vanskelig å følge opp manuelle betalingsrutiner i Sverige.
Vi har derfor kun kortbetaling og dette fungerer meget godt og denne er selvfølgelig sikret med kryptert linje som våre andre butikker.
Kjøp og oppbygging av taler er også her en enkel sak. Vi har også laget fine bruksanvisninger som forteller brukeren hva han skal gjøre.

Kvalitet

Vi har fått tak i dyktige svenske oversettere/skribenter som har gjennomgått alt materialet vårt på nettsiden. Resultatet har blitt meget bra og vi har mange fornøyde kunder i Sverige.
Tal-Shop fremstår i dag som en kvalitetsside når det gjelder taler til alle anledninger.