Favoritt - ordtak

"The only free cheese is in the mousetrap" :-)

Skrivestua - Profesjonelle skribenter

Klikk på bildet for å gå direkte til nettsiden.


Om siden

Skrivestua er en nettide hvor flere skribenter samarbeider om oppdrag som kommer inn på bestilling. Nettstedet startet med en skribent og har i dag vokst til å bli en stor aktør i markedet.
Skribentene på Skrivestua kan skrive alt innen personlige sanger og personlige taler. Du kan derfor være trygg på at du vil få hjelp på dette nettstedet.
Fordelen vi har på Skrivestua er at vi er mange skribenter som kan hjelpe hverandre om det skulle oppstå eventuelle problemer med tid/sykdom og lignende. Det er alltid en ledig skribent som kan trå til å hjelpe om situasjonen skulle tilsi dette.

Funksjonalitet

Funksjonaliteten på Skrivestua er blitt meget god. Alle bestillinger håndteres i en database og dette er til stor hjelp for skribentene på Skrivestua. Nye bestillinger blir sendt til ledige skribenter og skribentene kan bytte oppdrag innad om det skulle oppstå problemer med tid eller lignende.
Dette er en stor trygghet både for kunder og også skribentene på Skrivestua.

Kvalitet

Skribentene på Skrivestua har skrevet personlige sanger og taler i mange år og har således meget god erfaring på dette området. Tilbakemeldingene vi får fra våre kunder er veldig gode og vi er stolte av å ha så mange dyktige skribenter i vårt team.
Skribentene strekker seg langt for at du skal få akkurat det produktet du ønsker, men de er selvfølgelig avhengig av en god dialog med kundene enten per telefon eller e-post.