Favoritt - ordtak

"The only free cheese is in the mousetrap" :-)

Skriverlauget

Klikk på bildet for å gå direkte til nettsiden.


Om siden

Etter og ha laget flere sider for skribenter fant vi ut at det å administrere bestillinger tar faktisk mye tid. Derfor kom vi på ideen med å lage et verktøy som skribentene kunne bruke til daglig.
Løsningen ble denne databasen hvor skribentene har full kontroll på bestillinger fra kunder fra A til Å. Systemet er automatisk og sender ut ferdig e-post til kunden under hele prosessen. Dette letter arbeidet til skribenten og dessuten vet kunden hvordan oppdraget ligger an.
Purrerutiner på ubetalte oppdrag er også implementert i databasen, slik at skribentene kan følge med på hvor mye som de eventuelt skulle ha utestående.

Funksjonalitet

Verktøyet er meget godt gjennomtenkt og dermed veldig funksjonelt for aktive skribenter som selger sine tjenester på internett. Verktøyet har alle de viktigste funksjonene slik at oppdraget skal gå unna så smidig som mulig og at skribenten kun kan tenke på deres primæroppgave som er å skrive.
Om du som skribent kunne tenkt deg å bruker ette verktøyet, kan du mer enn gjerne kontakte oss for en uforpliktende samtale. Har du ideer til funksjoner eller verktøy du anser som viktig i en skribents hverdag, setter vi pris på om du lufter ideen. Vi er åpne for nye tanker og ideer om det meste.