Favoritt - ordtak

"The only free cheese is in the mousetrap" :-)

Personlige skribenter

Vi har gjennom tiden fått hjelp av mange skribenter som har skrevet taler og sanger for oss. De har skrevet både til våre eksisterende og egne nettbutikker innefor temaet, men også for kunder som har bestilt personlige produkter. Vi så at dette kunne gjøres mer konstruktivt og har derfor bygget opp flere nettsider som presenterer våre faste skribenter og hva de kan tilby. Felles for disse skribent-sidene er at de tilhører et nettverk som holder orden på bestillingene. Nedenfor viser vi deg vår portefølje av nettsidene til våre skribenter, samt andre sider innefor samme tema.
Klikk på bildene for å lese mer om hver enkelt nettside.

Personlig-Sang.no

personlig skribent

Irene har skrevet personlige sanger i veldig mange år og er en meget god anbefaling om du ønsker et godt produkt. Kvaliteten på hennes sanger er kjempebra og også Irene høster mange lovord i tilbakemeldingene fra kundene.

Personlig-Tale.no

personlig skribent

Personlig Tale er Angunn sin egen side for kunder som ønsker å bestille en personlig tale. Angunn skriver meget gode taler til alle anledninger og kan anbefales om du ønsker hjelp til dette. Hun har mange gode tilbakemeldinger og leverer alltid.

DinSkribent.no

personlig skribent

DinSkribent er den nyeste skribent siden som driftes av Websalg. Janne har skrevet personlige sanger i mange år for venner og kjente, men hun har først nå sin egen nettside hvor du kan bestille en personlig sang fra henne.

Skrivestua.no

skribentnettverk

Skrivestua er en nettide hvor flere skribenter samarbeider om oppdrag som kommer inn på bestilling. Nettstedet startet med en skribent og har i dag vokst til å bli en stor aktør i markedet med mange oppdrag gjennom de forskjellige periodene i året.

Sangpoeten.no

personlig skribent

Grethe skriver også personlige sanger. Vi har laget en egen side for dette hvor du kan lese mer om hennes arbeider. Hun lager forsider med bilder og mye annet som omhandler dette temaet. Mange tilbakevennende kunder bevitner om kvalitet og seriøsitet.

Skriverlauget.no

skribentverktØY og fellesskap

Etter og ha laget flere sider for skribenter fant vi ut at det å administrere bestillinger tar faktisk mye tid. Derfor kom vi på ideen med å lage et verktøy som skribentene kunne bruke til daglig. Tilbakemeldingen fra våre skribenter er at der er veldig fornøyd.

Skribent i magen?

Vi har knyttet til oss profesjonelle skribenter som skriver personlige sanger og personlige taler for kunder. Noen av skribentene har vi laget egne nettsteder til og noen er kun knyttet til nettverket på Skrivestua. Fordelen med et nettverk av skribenter er at de kan hjelpe hverandre om det skulle oppstå noe som gjør at de ikke kan fullføre oppdraget for kunden. Dette er en trygghet for de som bestiller oppdrag, og også for oss som formidlere. Skribentene skriver alt av bryllupstaler, bryllupssanger, konfirmasjonstaler, konfirmasjonssanger - ja, omtrent alt av det du måtte ønske å få hjelp til. Massevis av gode tilbakemeldinger og konkurransedyktige priser.
Og om du har en "skribent" i magen, kontakt oss gjerne om du har lyst til å skrive.

Har du ønske om nettside, men er usikker på tilbyder?

Vi i Websalg kan hjelpe deg med dette. Både fra enkle maler og til mer omfattende informasjonssider.