Favoritt - ordtak

"The only free cheese is in the mousetrap" :-)

Sangpoeten

 


Om siden

Grethe Bratli er skribenten bak Sangpoeten.com. Grethe har alltid ønsket å kunne formidle sin store hobby med andre og sammen kunne vi oppfylle hennes ønske.
Sangpoeten formidler sanger som er utrolig gjennomarbeidet med tanke på innhold og rytme. Grethe har skrevet sanger i veldig mange år og hun legger utrolig med arbeid i hver eneste sang.
Du kan være trygg på at en sang på Sangpoeten er et virkelig kvalitetsprodukt.

Funksjonalitet

Nettsiden ble opprettet i 2006 og har vært gjennom mange tekniske forbedringer siden den gangen.
Den fremstår i dag som en svært funksjonell nettbutikk. Den er enkel å handle i for kundene og butikken har manuell betalingsmulighet i tillegg til kortbetaling.
Alle sangene kan forhåndsvises slik at du får sett litt av sangen du ønsker. Da er det mye lettere for deg å se om sangen passer til din anledning, eller om du vil velge en annen istedenfor.
Du kan også lytte på Grethe når hun synger første vers av sangene sine, da vil du eventuelt kjenne igjen melodien om du er usikker på den.

Kvalitet

Grethe har brukt masse tid på hvert eneste produkt i nettbutikken hennes. Dette fordi du skal kunne få en sang som passer hundre prosent til melodien og ikke minst ha et innhold som passer til anledningen den synges til.
Grethe er meget kvalitetsbevist og du kan derfor være trygg på at du mottar en godt gjennomarbeidet sang hos henne på Sangpoeten.

Presse

Grethe ble spurt om hun kunne bidra til Kash.no's lansering av Deres nye VISA kredittkort.
Kash.no ga Sangpoeten Grethe Bratli frie tøyler da de lot seg sjarmere av Sangpoeten og hennes kreativitet.
Vi i Websalg er stolte av å samarbeide med Grethe og kan trygt anbefale alle hennes sanger. Hun er en virkelig ener.


Sangpoeten.no - Personlige sanger

Grethe skriver også personlige sanger. Vi har laget en egen side for dette hvor du kan lese mer om hennes arbeider. Hun lager forsider med bilder og mye annet som omhandler dette temaet. Mange tilbakevennende kunder bevitner om kvalitet og seriøsitet.

Konfirmasjonstaler og konfirmasjonssanger til den store dagen din

Klikk på bildet for å gå direkte til nettsiden.