Favoritt - ordtak

"The only free cheese is in the mousetrap" :-)

Sagstuen Auto

Klikk på bildet for å gå direkte til nettsiden.


Om Sagstuen Auto

Sagstuen Auto er et bilverksted med lange tradisjoner. Verkstedet har sin opprinnelse tilbake fra 1984, da det ble startet av Leif R Eriksen. Bilverkstedet holder til på grensen mellom Frogn og Nesodden på Nesoddens østside, og vi teller idag 8 ansatte.
I 2006 ble verkstedet medlem av kjeden Mekonomen som de fremdeles er i. Gjennom Mekonomen kan de tilby service og tjenester med stor kvalitet og til en hyggelig pris.
Verkstedet gjennomgikk i 2009 en større ombygging, slik at det var mulig å imot enda flere kunder.
Dette var nødvendig da kapasiteten i den "gamle" delene ikke lenger var tilstrekkelig i forhold til arbeidtilgangen.

9 løftebukker - stor kapasitet

Etter ombygningen kunne verkstedet sette inn 4 nye løftebukker og idag rommer verkstedhallene hele 9 bukker. Dette betyr at kapasiteten til å imøtekomme deres kunders behov er stor.
Sagstuen Auto uttaler at de er svært fornøyd med de nye lokalene og at arbeidsplass har blitt ryddigere og mer effektiv enn tidligere.
I sammen med nytt verktøy og materiell kan Sagstuen Auto imøtekomme de aller fleste reperasjoner.

Nøkkelinnkast

Til de kunder som ønsker å levere bil til service/rererasjon utenfor normal arbeidstid tilbyr verkstedet nøkkelinnkast i hoveddør. Dette gir deg som kunde stor frihet til å levere bilen akkurat når du måtte ønske.
Bussen går rett utenfor verkstedet, slik at du enkelt kan benytte deg av kollektiv transport både til og fra verkstedet.