Favoritt - ordtak

"The only free cheese is in the mousetrap" :-)

Prosjekter - Vi er åpne for ideer og nyskapning

Websalg ønsker å være et nyskapende og idérikt firma og har stadig mange prosjekter gående. Det er ideér som vi selv kommer på og utvikler, men også ideér fra eksterne aktører. Vi er åpne for samarbeid og felles mål for at det skal kunne generere inntekt for begge parter. Det finnes massevis av ideér som kan lanseres på Internet og ingen idé er hverken for liten eller for stor. Det handler om å treffe et marked som er mottakelige for ditt produkt. Vi har gjennom mange år fått den erfaringen vi mener er nødvendig for å kunne bringe en idé fra en tanke, til et faktisk produkt som kan lanseres i markedet.
Ta gjerne kontakt om du har en spennende tanke som du ønsker å bringe frem i lyset :-)
Gående prosjekter vi har, vil vi legge ut informasjon om her, dersom vi mener at informasjonen kan være spennende lesing for våre besøkende.


Prosjektportefølje:

Januar 2012 - Ny nettbutikk

En av våre trofaste kunder har bedt oss lage en ny nettbutikk som er tilpasset deres segment. Vi er nå igang med denne nettbutikken og holder på med design og utforming. Nettbutikken skal inneholde massevis av spennende produkter og vi ønsker å lage en butikk som har et profesjonelt og innholdsrikt administrasjonpanel i backend.
Mer informasjon kommer selvsagt når lansering nærmer seg, som vi regner med blir vår/sommer 2012 :-)


Lansert April - Hagelinken.no - Masse spennende produkter til hus og hage.


Februar 2011 - Ny nettbutikk - oppdatert 10/4 - 2011

Butikken ble lansert 7/4-2011 og blir stadig utviklet.


Vi er igang med en ny nettbutikk for en kunde som ønsket å lansere sine produkter på nett. Vi holder nå på med design og utformingi samarbeid med kunde. En spennende prosess og det er like moro hver gang å komme nærmere og nærmere et sluttresultat.


Nettbutikken er en butikk som selger gave- og interiørartikler. Sjekk ut på Kamsin.no


Februar 2011 - Malta-reiser

Han som eier og drifter dette domenet ønsket statistikk på nettsiden sin. Etter å ha installert vårt live statistikk program lurte han på om vi kunne hjelpe han ytterligere.
Kunden ønsket å optimalisere nettsiden sin til mer SEO-vennlige sider uten å lage noe nytt. Vi måtte derfor sette oss inn i softwaren kunden benyttet for å kunne hjelpe han. Vi er nå igang med å optimalisere og er overbevist om at kunden vil oppnå bedre resultater i søkemotoren etter dette.


Sjekk forøvrig nettsiden Malta-Ferie


Februar 2011 - Databaseløsning

En av våre eksisterende kunder - Vanning AS - ønsket å implementere en registreringsfunksjon på deres nettside. Dette betyr at kundene kan registrere produkter som er kjøpt for enklere håndtering i "back-end". En skikkelig spennende utfordring som er planlagt ferdig nå på vårparten.Januar 2011

Vi ble kontaktet av et selskap som ønsket en betalingsløsning til sitt softwareprodukt. Kunden ønsket en spesialtilpasset løsning og håpet at vi - som et lite innovativt firma - kunne hjelpe han med dette.
Som Dibs partnere og ivrige på spesialtilpassede løsninger ønsket vi selvsagt å få til dette.
Løsningen ble levert i slutten av Januar 2011 og er i siste testfase. Løsningen ser ut til å fungere svært bra og vi er meget fornøyd med sluttresultatet.
Kunden har også forespurt oss om å lage nettsiden og kommer tilbake med mer info når dette er mer avklart.


8/12-2010 Tryggferdsel, din vei til båtførerprøven


Vårt nyeste prosjekt er lansert :-)
Nettkurs som omhandler teoridelen til den obligatoriske båtføreprøven.
Klikk på bildet for å lese mer.