Favoritt - ordtak

"The only free cheese is in the mousetrap" :-)

Precis Grafisk

Klikk på bildet for å gå direkte til nettsiden.


Om siden

Precis Grafisk AS er en glimrende samarbeidspartner om du trenger grafiske tjenester av alle slag. Nettsiden er ny anno 2010 og beskriver deg godt og informativt hva de kan hjelpe deg med.
Nettsiden er som nevnt ny av året og vi oppgraderer denne med ny tekst og nye undersider innimellom når vi får tilsendt mer informasjon. Websalg AS drifter også denne nettsiden, slik at Precis kan fokusere på deres primærområde, som er å serve nye og eksisterende kunder.
Denne nye nettsiden er laget i ren HTML kode, med CSS moduler og javascript som henter inn nødvendig kode. Enkel å vedlikeholde så lenge man starter systematisk fra starten av.
Når vi startet med denne siden, fulgte vi vår modell som er å komme med et utkast til kunde, før vi går videre med arbeidet. På den måten unngår vi at unødig tid og kostnader påløper om vi skulle ha vært på feil spor. Utkastet ble redigert og kontrollert av Precis-ledelsen og sammen bestemte vi oss for den videre progresjonen. Resultatet ble en informativ og flott informasjonsside som beskriver Precis og hva de står for. Designen er ikke noe prangende, men enkel og visuelt behagelig. Websalg mener at "Det enkle, er ofte det beste" - og den påstanden slo ikke feil i dette tilfelle heller. Prangende nettsider med masse "stæsj" er ikke vår greie, vi ønsker å holde oss til en behagelig visuell opplevelse.

Precis er som nevnt totalleverandør av grafiske tjenester. Så om du trenger noe innefor reklame, trykksaker, profilering etc, så anbefaler vi at du tar en tur innom deres nettside og innhenter mer informasjon. Precis har en servicegrad som er unik og du blir garantert tatt godt vare på om du skulle innlede et kundeforhold med dem.