Favoritt - ordtak

"The only free cheese is in the mousetrap" :-)

Websalg så dagens lys i 2005.
Selskapet ble da drevet på hobbybasis av gründerne av selskapet. Det ble da hovedsaklig jobbet med å drifte våre to første nettbutikker: Festtaler og Festsanger. Siden har oppdragene blir flere og porteføljen av lanserte nettsider og produkter blitt vesentlig større.

Hvem er vi

Even Hjertvik

Chief

Even er utdannet innenfor IT og kommunikasjonsteknologi. Har lang fartstid i Telenor innenfor forskjellige IKT-seksjoner.
Er svært idérik og kreativ, samt meget gode tekniske kunnskaper. 
Positiv og godt humør er kjennetegn på Even og god samarbeidsevne.

Atle Petersen

Also Chief

Atle er som poteten, kan brukes til det aller meste. Har jobbet som lasertekniker og vaktmester før han satset fullt med Even i Websalg.
Atle har god læreevne og har tilegnet seg meget gode datatekniske kunnskaper gjennom mange år. 
Bidrar til Websalg's gode ideer og løsninger på en positiv og humørfylt måte.

Webdsign og utvikling - på Nesodden

Etter at nye ideer og satsingsområder ble avduket, fant vi ut at det var nødvendig å satse 100 prosent om det skulle bli noe mer enn en hobby. Vi holder til på Nesodden utenfor Oslo og kan tilby deg forskjellige løsninger innenfor web. Våre arbeidsområder er webdesign, nettbutikker, hjemmesider/informasjonssider, PC-hjelp og stort sett alt som har med webutvikling å gjøre. Fra mars 2007 har selskapet vært drevet fullt av to av gründerne på daglig basis. Vi sa opp våre jobber og satser nå fullt på å bygge Websalg AS opp til en lønnsom geskjeft. Vi jobber på mange områder og lanserer snart vårt største prosjekt siden vi startet. Vi går en spennende tid i møte og vi ser svært positivt på utviklingen videre. Vi har inntjening på mange områder og det er positivt med tanke på den bredden vi ønsker.

Kreative og positive

Fellesnevneren for oss begge er at vi både er, og ønsker å være, positive til nye ideer og løsninger. På den måten kan Websalg befeste sin posisjon som en dyktig og inspirasjonsfylt aktør i markedet. Vi er åpne for alle nye ideer og vi vil fortsette med et bredt spekter av forskjellige forretningskonsepter.
Etter mange års erfaring er vi begge godt kjent med Adobeproduktene og tilhørende programvare. Dette betyr at vi kan gjøre de aller fleste designoppdrag internt.