Favoritt - ordtak

"The only free cheese is in the mousetrap" :-)

Nettbutikker

Vi har siden firmaoppstart laget flere nettbutikker. Dette innbefatter våre egne nettbutikker og vi har også laget nettbutikker for eksterne kunder. Felles for dem alle er at det er vi som drifter butikkene, slik at det blir minst mulig jobb for våre kunder.

Idag kan man kjøpe ferdige løsninger fra forskjellige aktører som lager en standard nettbutikk, men som kanskje ikke har funksjonene du kanskje ønsker. Når man kommer utenom A4 butikken så begynner kostnadene raskt å løpe. Utover standardløsningene påregner mange firmaer seg høye timepriser for å lage noe som du ønsker. Kostnadene er heller ikke så enkle å kontrollere når man først har begynt å be om løsninger.
Les mer informasjon om nettbutikker fra Websalg her.
Kontakt oss gjerne for mer informasjon om hva vi kan bistå med. Vi er åpne for nye ideér og tanker.

Klikk på bildene for å lese mer om hver enkelt nettbutikk.


Hagelinken.no

Hageprodukter

Hagelinken selger massevis av spennende produkter til hus og hage. Hovedproduktene i nettbutikken er automatiske gressklippere og automatiske vanningsprodukter til hagen din. Tilbehør og reservedeler til disse produktene finner du også i nettbutikken.
Sortimentet utvides stadig.

Festsanger.info

ferdige festsanger

Festsanger ble laget i 2005 og dette var vår første nettbutikk. Butikken har vært gjennom flere oppgraderinger, både når det gjelder funksjonalitet og kvalitet. Designen har også blitt endret flere ganger underveis, etter vår mening til det bedre for de besøkende.

Kamsin.no

InteriØrprodukter

Kamsin er en forholdsvis ny interiør-butikk på nett. Her finner du produkter som er plukket ut for sin sjarm og som kanskje er litt annerledes? Kanskje du får øye på noe du ikke pleier å se i butikkene? Nettbutikkens eier håper du finner det du er på jakt etter, og som passer perfekt til ditt hjem!

Festtaler.com

bygg din personlige tale

Festtaler ble laget i 2005 og har vært gjennom mange forandringer siden tidenes morgen, spesielt i talekategoriene. Disse har blitt gode og store kategorier, slik at du som kunde skal ha mye å velge i når du skal bygge din tale. Du finner lett kategorien du ønsker og bygger også opp dine taler raskt og enkelt på nettsiden.

Konfirmasjon.info

konfirmasjonssanger og taler

Vi så behovet for en ren nettside som omhandlet konfirmasjonen og nyttig informasjon om denne. Vi ønsket også at våre kunder lettere kunne navigere seg gjennom taler og sanger til konfirmasjonen. Resultatet ble en godt oversiktlig nettside, med mulighet for å kjøpe de sangene og talene du trenger.

Sanggalleriet.no

ferdigskrevne festsanger

Janne har skrevet personlige sanger i mange år og har nå valgt å lage sin egen side hvor hun selger sine ferdige, generelle festsanger til alle anledninger. Nettbutikken ble laget i 2008 og Janne skriver nye sanger hele tiden. Du finner nok sangen du er ute etter her på Sanggalleriet.

1 2 3 Neste

Har du ønske om nettbutikk, men er usikker på tilbyder?

Vi skreddersyr en nettbutikk til deg og tilbyr forskjellige måter å behandle kostnadene til dette på.