Favoritt - ordtak

"The only free cheese is in the mousetrap" :-)

Nettbutikk? Vi hjelper deg

  Vurdert å lage en egen nettbutikk?

  Å starte en nettbutikk kan virke vanskelig. Det kreves mye forarbeid og inngangsbilletten kan ofte være høy.

  Problemet for mange er at man ikke vet hva som skal til for å få en nettbutikk til å fungere godt.

  Idag kan man kjøpe ferdige løsninger fra forskjellige aktører som lager en standard nettbutikk, men som ikke har funksjonene du kanskje ønsker. Mange har ikke bare én vare som skal puttes i en eske og sendes ut. Noen ønsker bedre bildevisninger, selge et elektronisk dokument som kan være en bruksanvisning, blogg, treningsopplegg m.m. Vi forsøker ikke å si at disse modulløsningene er dårlige, langt ifra. De er veldig bra for mange, men de har nok ikke den fleksibiliteten vi mener er viktig for nettbutikkeieren.

  Når man kommer utenom A4 butikken så begynner kostnadene raskt å løpe. Utover standardløsningene påregner mange firmaer seg høye timepriser for å lage noe som du ønsker. Kostnadene er heller ikke så enkle å kontrollere når man først har begynt å be om løsninger.
  Snøballen kan fort rulle fortere og man kan miste kontrollen.

  Vi har en helt annen filosofi innen temaet nettbutikker, da vi selv engang trengte løsning som ingen kunne gi oss. Derfor har vi spesialisert oss på hvordan lage forskjellige løsninger til forskjellige produkttyper.

  Lav inngangsbillett

  Vi ønsker gjerne å samarbeide med deg og heller finne en betalingsordning som passer deg. Det kan for eksempel være en månedskostnad for nettbutikken, eller for eksempel en prosentandel av din omsetning.
  Da har du full kontroll med kostnadene og ingen skjulte kostnader for utviklingen av nettbutikken.
  En nettbutikk trenger derfor ikke å koste deg noe før du får du får inn penger fra salg.

  Vi mener at alle kan starte en nettbutikk ut fra vår filosofi.
  Kontakt oss gjerne for spørsmål eller ideér, eller om du ønsker å avtale et møte med oss.

  Vi er sertifisert hos Dibs Norge til å lage betalingsløsninger for nettbutikker.
  Vi ønsker å nevne dette da betalingsløsninger med kort i butikk fungerer helt klart best. Kunder er i dagens nettsamfunn mer vant til å betale med kort og du får inn pengene uten å måtte kreve inn dette i etterkant.

Sjekk nærmere vår portefølje av nettbutikker som vi har laget.

Websalg - Startet med egen nettbutikk

Vi startet i 2005 med å utvikle vår egen nettbutikk fordi vi ønsket å selge våre produkter på nett. Vi fant ut at det var mange dyre løsninger vi kunne kjøpe, men ingen kunne tilby akkurat hva vi selv ønsket. Dette gjaldt både utseende til kunden og også administrasjonen bak nettbutikken.
Derfor utviklet vi vår egen nettbutikk, som vi i ettertid har perfeksjonert og tilpasset til vårt behov. Vi har også nå flere andre butikker tilhørende oss selv og felles for de alle er at de er enkle å administrere. Du kan i dagens nettsamfunn kjøpe mange varianter av nettbutikk til en lav inngangskostnad, men disse har kanskje ikke akkurat de behovene du trenger. Og når du skal bestille tilleggsmoduler, blir det fort mer kostbart for deg. I tillegg har man gjerne liten tilgang til området hvor butikken ligger, slik at det blir vanskelig å vedlikeholde akkurat slik du vil. Vi tenker da på forandringer av bilder, logoer og tekst, samt opplasting av nye tilleggstjenester.
Vår filosofi er at inngangskostnaden skal være så lav som mulig, samtidig at nettbutikken dekker dine behov. Vi tilbyr løsninger som dette. Vi tilbyr også at vi kan drifte ditt domene/nettbutikk for en lav pris, slik at du kan konsentrere deg om det som kanskje er mer viktig - produktene dine.
Vi har laget nettbutikker for eksterne kunder nå i de senere årene og tilbakemeldingene fra disse, er at det er behagelig å ikke tenke på så mye av det tekniske. Vi tar oss av opplasting av nye bilder og tekst for deg, eller lager nye løsninger som du ønsker å implementere.