Favoritt - ordtak

"The only free cheese is in the mousetrap" :-)

Lille-Gitte

Litt om nettsiden

Etter å ha skrevet en blogg i lang tid, ønsket Gitte å formidle sine produkter, kurs og elektroniske bøker gjennom en nettbutikk. Hun kontaktet oss og sammen har vi lansert denne flotte nettbutikken. 
Dette er en nettbutikk som er spesialdesignet og tilpasset hennes egen blogg. Det vil si at produktene som det skrives om på bloggen også linker til nettbutikken hvor du kan lese mer, kjøpe produktet, eller arbeidsbeskrivelsen. Om du er en blogger og ønsker en egen nettbutikk,kontakt oss gjerne for en uforpilktende prat.

Hva finner du i nettbutikken Lille-Gitte? Nedenfor følger Gitte's egne ord om nettsiden, hennes produkter og seg selv:

Inspirasjon og nye ideer

I nettbutikken kan du få tilgang på ulike ideer og arbeidsprosesser, i form av produkter, arbeidsbeskrivelser, eller samlet arbeidsbeskrivelser i e-bøker.
De ulike produktene er delt opp i kategorier og kan enkelt finnes i sidemenyen.

Hvem er Lille Gitte?

Jeg er utdannet skredder og ideutvikler med stor interesse for tekstile overflater, struktur og nye uttrykk. Jeg er nyfiken, interessert, entusiastisk, har stor arbeidskapasitet og jeg er lett og begeistre. Ufordringer er det beste jeg får. Jeg tar det imot med stor glede. Navnet Lille Gitte kommer av interessen for barneklær. Fordypningen etter endt utdanning ble derfor fokusert på barneklær og firmanavnet skulle derfor fortelle noe om dette.
Jeg jobber fulltid med helt andre (kreative) ting, så dette er mitt fristed. Et sted jeg kan drømme meg bort og stadig komme på nye ideer.
Jeg startet med blogg i mai 2009. Bloggen handler om min skaperglede og ønske om å dele dette med andre.

Ideer til salgs

Produktet er ikke det vesentligste, men ideen som ligger bak. Produktet er en ny ide som ikke er prøvet ut tidligere, og derfor ikke alltid et "perfekt" eksempel, som er gjennomarbeidet. Produktet gir imidlertid gode føringer for hvordan videre produkt kan forbedres og lages både enklere og bedre. Det følger med bruksanvisning, trinn for trinn, for hvordan produktet er laget.

Bøker

Elektroniske bøker med et utvalg av oppskrifter, trinn for trinn av ulike produkter. Bildene er høyoppløselige og gir gode detaljer.
Oppskriftene kan følges, og det lar seg lett gjøre å kopiere og bruke dette som undervisningsplaner for eget bruk.