Favoritt - ordtak

"The only free cheese is in the mousetrap" :-)

Kunnskapssider

Denne kategorien har vi valgt å kalle "kunnskapssider". Her vil vi legge ut sider vi lager som øker kunnskapsnivået innenfor forskjellige områder. Du kan lese mer om disse sidene på deres respektive undersider. Der vil vi forklare nærmere om hvilken kunnskap du kan få på disse nettsidene.
Nettsidene er laget ut fra egne visjoner og ideér og vi har selv fått økt kunnskap mens arbeidet med nettsiden har pågått.
Klikk på bildene for å lese mer om hver enkelt nettside.

Tryggferdsel.no

nettkurs til bÅtfØrerprØven

Tryggferdsel ble en ide for to år siden da nyheten om obligatorisk båtførerprøve ble fremmet av regjeringen. Vi fant ut at dette måtte være et ideelt produkt å utgi på nett. Et nettkurs kan være mindre stressende enn et ordinært klasseromskurs, da du har mulighet til å studere akkurat når du vil.

XYstat.com

statistikkprogram

Xystat har nå sett dagens lys (November 2009) etter å ha vært jobbet med i flere år. Vi har endelig kommet frem til en løsning som vi mener vil gi deg som bruker et meget informativt produkt. Sammen med flotte visuelle grafer og tabeller så gir XYstat deg en ny presentasjon av besøkende på nettsiden din.

Lillegitte.blogspot.com

blogg

Vi fikk i oppdrag å redesigne denne blogspot-siden, til noe som var mer Gitte. Ideér og forslag ble diskutert og vi endte opp med et flott design som beskriver hennes innlegg på en fin, visuell måte. Den er enkel å navigere i og inneholder også direktelinker til produktene som blir lagt ut i nettbutikken til Gitte.

Ordtak.com

sitater og ordtak

Et under holdende og spennende krydder, særlig i en tale, er sitater og ordtak. Uansett om opphavet til dette er kjent eller ukjent, så kan det krydre en tale betraktelig. Vi fikk hjelp av en programmerer til å lage en database for oss som inneholder avansert søkefunksjon i forhold til sitatene og ordtakene som vi har lagt inn.

Har du ønske om nettside, men er usikker på tilbyder?

Vi i Websalg kan hjelpe deg med dette. Både fra enkle maler og til mer omfattende informasjonssider.