Favoritt - ordtak

"The only free cheese is in the mousetrap" :-)

SagstuenAuto.no

bilverksted pÅ nesodden

Sagstuen Auto er et bilverksted med lange tradisjoner. Verkstedet har sin opprinnelse tilbake fra 1984, da det ble startet av Leif R Eriksen. Bilverkstedet holder til på grensen mellom Frogn og Nesodden på Nesoddens østside, og de teller idag 8 ansatte. Medlem av Mekonomen siden 2006.

Elektrogutta.no

elektrofirma pÅ nesodden

Elektrogutta er et lokalt elektriker firma med tilholdssted på Nesodden utenfor Oslo. Siden oppstarten i 2003 har firmaet hatt en jevn tilgang på arbeid og hatt fulle ordrebøker hos alle de ansatte. Elektrogutta tar på seg små og store elektroinstallasjoner i Follo regionen for privatkunder og næringskunder.

Norske Brukskunstnere

kunstnerorganisasjon

Som bruks kunstnere er deres ideal å skape bruks gjenstander som både er funksjonelle og vakre.
Deres formål er å høyne og spre kunnskap om den bruksmessige og estetiske kvalitet av norske håndverks- og industriprodukter og høyne brukskunstyrkets faglige standard og anseelse.

Tale-og-Sang-Guiden.no

informasjon om taler og sanger

Tale og sang guiden var en nettside som vi laget i 2008, for å vise til nyttige nettsteder som har med sanger og taler å gjøre. Vi mente at dette var en mangel på markedet selvom det i ettertid har dukket opp kopier av denne guiden. Kopiene som ligger ute tar vi som et kompliment istedenfor å "sutre" for at noen ikke har fantasi nok til å lage noe selv.

Vanning.no

automatiserte vanning -og hageprodukter

Vanning.no ble designet om på våren 2010. Bedriftens eiere kontaktet oss og ville ha en ny frisk nettside istedenfor den gamle, som var veldig utdatert.
Vi satt oss ned i fellesskap og ble enige om mål og hovedønsker for den nye nettsiden. Designforslag ble oversendt Vanning og godkjent. Da kunne vi begynne med utforming av resterende undersider.

B.O-Drift.no

samarbeidspartner pÅ eiendom

B.O-Drift driftet sin nettside gjennom et svenskt firma, som både var dyrt og lite funksjonelt. Eier av firmaet kontaktet oss for å vurdere om det var bedre å gjøre dette på en annen måte.
Vi tok over driftingen av deres domene og laget deretter en ny informasjonsside, som var mye mer funksjonell og tilpasset firmaets behov.

1 2 3 Neste

Har du ønske om nettside, men er usikker på tilbyder?

Vi i Websalg kan hjelpe deg med dette. Både fra enkle maler og til mer omfattende informasjonssider.