Favoritt - ordtak

"The only free cheese is in the mousetrap" :-)

Informasjon om hva vi kan gjøre for deg

Informasjon om noen av våre vanligste tjenester.Vi kan hjelpe deg med det aller meste innenfor web, design og PC-relaterte oppgaver.
Vi er kvalifiserte personer som har stor kjennskap til webdesign, nettbutikker og annen datakunnskap. 
Vi er rimeligere enn mange andre firmaer i samme bransje som oss selv og fakturerer per tiden 500,- per time eks mva.
Nedenfor finner du litt informasjon om noen av produktene og tjenestene vi kan levere: 

Nettbutikk

Nettbutikk

Vi har laget nettbutikker for flere eksterne kunder de senere årene. Tilbakemeldinger vi får, er at det er behagelig å ikke tenke på så mye av det tekniske. Vi kan også ta oss av driften, eller lage nye løsninger som du ønsker å implementere. 

Prosjektutvikling

Prosjektutvikling

Websalg ønsker å være et nyskapende og idérikt firma og har stadig prosjekter gående. Dette er egne prosjekter, men også ideér fra eksterne aktører. Vi er åpne for samarbeid og felles mål som kan generere inntekt for begge parter. 

Nettsider og informasjonssider

Nettsider/Infosider

Vi kan lage/designe din hjemmeside, enten du er privatperson eller firma. Sammen finner vi ut hva du ønsker å ha med og deretter utarbeider vi et forslag til plattform. Vi kan bidra med logo, design, bildepresentasjon og tekst.

Nettbutikk

Design

Ettersom vi har vært i bransjen i mange år nå, har vi tilegnet oss god kunnskap på Adobe programvare. Dette btyr at vi også kan ta på oss design oppdrag i forskjellige varianter,. Det være seg annonser, reklame etc.


En av de viktigste kriteriene for å kunne komme i mål med et prosjekt er å lage en god kravspec på hva man ønsker.
-Even, Chief
"The only thing that costs more than your dream is the cost of not having one.” 
- Atle, Also Chief :-)

Innleide tjenester - Om du trenger hjelp

Om du eller ditt firma trenger arbeidskraft i form av PC-relatert arbeid i korte eller lengre perioder, er vi åpne for det meste. Vi kan i perioder tilby våre tjenester utenfor vårt kontor, om det passer bedre at vi jobber i ditt lokale. Ta kontakt om hvilke tjenester du måtte behøve, så finner vi nok en egnet løsning både for deg og oss.