Favoritt - ordtak

"The only free cheese is in the mousetrap" :-)

Fotooppdrag - Bilder til nettside etc

Vi kan ta på oss oppdrag vedrørende fotografering til din nettside eller andre arenaer. Vi sier ikke at vi er profesjonelle fotografer, men vi har høstet en del fotoerfaring opp gjennom vårt arbeid med nettsider og design. Følgelig betaler du heller ikke fotografpriser om du velger oss til å utføre et oppdrag for deg.

Nettside - Presentasjon

Mange bruker ferdige bilder du kjøper på diverse bildesider, eller at du vilkårlig bruker noe du finner på nett.
Dette kan være uheldig, både fordi mange bilder er beskyttet med Copyright og at du kanskje ikke finner akkurat det bildet du ønsker til den respektive nettsiden.

Vi er av den oppfatning at mange bransjer også kan være mer personlige i sine bildepresentasjoner. Gang på gang ser vi firmaer bruker kjedelige bilder som skal representere firmaet. Dette kan med fordel byttes ut med bilder av mer personlig karakter f.eks. Om du får frem hvem du/dere virkelig er eller hva dere representerer så kan dette være en mer positiv opplevelse for de som besøker nettsiden din.

Reklame - Layout

Du trenger muligens noen bilder til bruke i reklameøyemed eller lignende? Vi kan hjelpe deg til å ta bildene du trenger til dette. Om du trenger bistand til å trykke alt av reklamemateriell kan vi sette deg i kontakt med vår samarbeidspartner på dette.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud vedrørende fotograferingsoppdrag.

Fotografering til produkter, reklame og andre profileringsoppdrag