Favoritt - ordtak

"The only free cheese is in the mousetrap" :-)

B.O Drift - Vaktmestertjenester

 


Om siden

B.O-Drift driftet sin nettside gjennom et svenskt firma, som både var dyrt og lite funksjonelt. Eier av firmaet kontaktet oss for å vurdere om det var bedre å gjøre dette på en annen måte.
Vi tok over driftingen av deres domene og laget deretter en ny informasjonsside, som var mye mer funksjonell og tilpasset firmaets behov. Prisen ble også drastisk forandret og dyre telefonsamtaler for å få til forandringer, ble erstattet med en enkel driftsavtale med Websalg AS.
Tekst og bilder forandres etter kundens ønske og dialogen mellom Websalg og B.O-Drift er hovedsakelig på mail, men også på telefon.
Websalg AS har tilgang til webhotellet og kan dermed drifte nettstedet til B.O-Drift på en smidig og enkel måte. Tilbakemeldingene er at dette fungerer veldig bra og at de ikke kunne tenkt seg noen annen løsning enn dette. Dette bekrefter at en informasjonsside ikke trenger å koste "skjorta" i dyre driftsavtaler, men kan gjøres kostnadseffektivt for begge parter.

B.O-Drift er din komplette servicepartner innenfor eiendom. De driver med vaktmestertjenester og renhold som er deres hovedgeskjeft. I de senere årene har også vedlikehold, oppussing etc kommet mer og mer innefor deres portefølje. Uansett hva du skal ha gjort på din eiendom, kan B.O-Drift bistå deg med profesjonell og serviceminded hjelp.
Les mer om B.O-Drift på dere nettsider ved å klikke på bildet over.